Kiitos vuosi 2023

Kulunut vuosi on ollut musiikintäyteinen ja olemme saaneet olla mukana useissa tapahtumissa ja uperissa projekteissa. Vuoden aikana olemme toteuttaneet useita konsertteja, joissa soitto-ja lauluoppilaamme ovat päässeet musisoimaan valtaisalle yleisölle.Perinteiset joulukonserttimme Raision kaupungintalolla olivat jälleen vuoden upea päätös.Sadat kuulijat saivat nauttia oppilaittemme musisoinneista🎶.

Syyslukukaudella järjestimme myös teemakonsertteja: Musiikkimatkalla maailmalla sekä On syksy niin ihmeellinen-konsertit.Lisäksi osallistuimme Raisio business race-tapahtumaan sekä upeaan Jouluvideo-projektiin, jossa satakunta laulajaa ja tanssijaa yhdessä laulaen ja tanssien osallituivat Raision Joulutervehdys-videon toteutukseen.

Omien konserttiemme lisäksi olemme käyneet musisoimassa mm. Omaishoitokeskuksessa ja sinne olemmekin saaneet kutsun myös kesäjuhliin musisoimaan.

Kiitos kaikille oppilaillemme ja yhteistyökumppaneillemme, joiden kanssa olemme saaneet tehdä yhteistyötä kuluneen vuoden aikana!

Mitä parhainta uutta vuotta 2024!