Ajankohtaista

Ilmoittautuminen syyslukukauden 2023 tunneille on käynnissä!

Musiikkikoulumme on avoinna koko kesän ajan, joten voit varata 30min.mittaisen maksuttoman tutustumistunnin myös kesälle.Lisätietoja kesän tunneista ja ensi lukukauden ilmoittautumisista saat Jenniltä: jenni@sjoroos.fi.

Tervetuloa musiikintäyteinen uusi vuosi 2023!

Olemme palanneet joululomalta opetustuntien pariin.Uudet oppilaat ovat päässeet tutustumaan loman aikana soitto- ja laulutunteihimme maksuttoman 30min.mittaisen tutustumistunnin merkeissä.Tutustumistunti on henkilökohtainen opetustunti, jossa pääset soittamaan ja laulamaan oman opettajasi opastuksella.Voit tiedustella tutustumistunnille ajankohtaa puhelimitse Sepolta: 040-5470726 tai sähköpostitse Jenniltä:jenni@sjoroos.fi

Syyslukukauden tunnit ovat alkaneet!

Olemme siirtyneet kesän opetustuntien aikatauluista syyslukukauden aloitukseen.Syksyn ensimmäinen lauluoppilaiden konserttipäivä toteutettiin 22.8 sunnuntaina Merimaskun Rantamakasiinin terassilla.Nyt suuntaamme katseet kohti tulevia esiintymisiä ja konsertteja ja ahkeroimme soitto- ja laulutuntien merkeissä.

Musiikkikoulussamme voit aloittaa harrastuksen Sinulle sopivana ajankohtana. Tarjoamme uusille oppilaille maksuttoman 30min.mittaisen tutustumistunnin.

Lisätietoja tunneista ja aikatauluista saat Jenniltä: jenni@sjoroos.fi tai Sepolta: 040-5470726.

Aurinkoista alkanutta syksyä!

Musiikintäyteinen kevätlukukausi ja syksyn tunneille ilmoittautuminen

Kevätlukukausi on edennyt jo pitkälle ja me täällä musiikkikoululla ahkeroimme kaikkina viikonpäivinä soitto-ja laulutuntien sekä oppilaiden äänitysprojektien merkeissä.

Uusien oppilaiden tutustumistunteja toteutamme tuttuun tapaan koko lukuvuoden ajan.Tarjoamme uusille oppilaille maksuttoman 30min.mittaisen tutustumistunnin.Voit tiedustella tutustumistunnille ajankohtaa yhteydenottolomakkeen kautta.

Syksyn tunneille ilmoittautuminen on nyt käynnissä.Nykyiset oppilaamme ilmoittavat jatkosuunnitelmistaan toukokuun loppuun mennessä.Tämän jälkeen tiedämme mahd.vapautuvien paikkojen määrän.

Musiikkikoulumme on avoinna aikaisempien vuosien tapaan myös kesäkuukausina.Halusitpa sitten aloittaa uuden harrastuksen, treenata tulevia esiintymisiä varten, tehdä äänityksen tai levyn lahjaksi-autamme mielellämme!

Syyslukukauden tunnelmia

Syyslukukautemme on sujunut musiikintäyteisesti soitto-ja laulutuntien sekä laulukilpailu-ja tutkintovalmennusten merkeissä.

On ollut hienoa huomata, että poissaolojen määrä on ollut minimaalista ja näistäkin suurin osa on vaihdettu pienelläkin varoitusajalla etätunneiksi.Kiitollisina voimme todeta, että kulunut syyslukukausi on ollut poikkeusoloista huolimatta täynnä musiikkia, opetustunteja, sekä monenlaisia valmennuksia aina laulukilpailuista tutkinto-ja musiikin alan pääsykoevalmennuksiin.

Syyslukukauden konserttitoimintamme on ollut ymmärrettävästi pienimuotoisempaa aikaisempiin lukukausiin verrattuna.

Lokakuussa toteutimme pieniä konsertteja, joissa rajasimme sekä esiintyjä-että yleisömäärän niin, että saimme huomioitua Raision kaupungintalon avarassa tilassa turvavälit mainiosti.Joulukonsertteja olemme suunnitelleet samalla tavoin toteutettaviksi, toki vallitsevaa tilannetta ja ohjeistuksia seuraten.

Nyt käännämme katseet kohti loppuvuoden musisointeja, mitkä suurelta osin ovat jouluäänitysten toteutuksia.Tänä syksynä konserttimme eivät valitettavasti ole yleisörajoitusten vuoksi avoimia tilaisuuksia.Sen sijaan toivotamme teidät tervetulleiksi soitto-ja laulutunneillemme.Uusille oppilaille tarjoamme maksuttoman 30min.mittaisen tutustumistunnin.

Tunnelmallista joulun odotusta!

Musiikkikoulumme syyslukukausi on käynnistynyt

Syyslukukautemme opetustunnit ovat alkaneet! Pidämme opetustunteja kaikkina viikonpäivinä.Uusille oppilaille tarjoamme maksuttoman 30min.mittaisen tutustumistunnin.

Koska opetustarjonnassamme ei ole ryhmäopetustunteja, pystymme huomioimaan hyvin turvavälit sekä vallitsevan tilanteen muut vaatimukset.

Syksyn konserttitoimintaa ja oppilasesiintymisiä suunnittelemme vallitsevaa tilannetta seuraten.

Musiikkikoulumme on avoinna koko kesän ajan

Musiikkikoulumme on avoinna tuttuun tapaan myös kesäkuukausina.Kesällä ahkeroimme paitsi soitto-ja laulutuntien merkeissä, toteutamme myös valmennuksia tuleviin laulukilpailuihin ja pääsykokeisiin.

Jos sinulla on tiedossa keikka tai esiintyminen ja haluat harjoitella esityskappalettasi elävällä säestyksellä ja lisäksi saada taustat toivomaasi lauluun, toteutamme tämän toiveittesi mukaisesti.

Uusille oppilaille tarjoamme maksuttoman 30min.mittaisen tutustumistunnin.

Musiikkikoulun etätunnit maalis-toukokuussa 2020

Meillä musiikkikoululla on ahkeroitu jo kuudetta viikkoa etä-opetustuntien merkeissä!Opiskelu on sujunut yli odotusten ja oppilaiden motivaatio ja harjoittelun määrä ovat olleet aivan huippuluokkaa! Opetusmateriaalit sekä oppilaiden toivomat tehtävämonisteet lähetämme aina etukäteen joko suoraan oppilaille tai vanhemmille.Näin tunneilla ei mene aikaa materiaalien lähettämiseen.  Yhteydenpito-kanavia on useita ja olemme joustavasti valinneet jokaisen kanssa toivotun ja toimivan yhteydenpitotavan.

Koska kevään konsertit siirtyvät vallitsevan tilanteen vuoksi syksyyn, olemme luoneet Facebookiin yksityisen ryhmän, jossa oppilaat voivat julkaista kotona taltioituja soitto-ja lauluvideoitaan.Näin harjoiteltuja kappaleita pääsee esittämään yleisölle jo ennen syksyn konsertteja.

Iloisin mielin jatkamme kohti kesää ja toivomme voivamme musisoida pian teidän kanssanne myös lähiopetuksen merkeissä!

Musiikintäyteistä uutta vuotta 2020!

Uusi vuosi tuo mukanaan paitsi musisointia soitto- ja laulutuntien merkeissä myös monenlaisia esiintymistilaisuuksia oppilaillemme!                 Maaliskuussa toteutamme Tangokonsertin Raision kaupungintalolla, toukokuussa kaupungintalo on täynnä soittoa ja laulua kun konsertoimme siellä musiikkikoulumme kevätkonsertin merkeissä.Kesäkuussa suuntaamme esiintymään Omaishoitokeskuksen kesäjuhlaan.

Kevään aikana ahkeroidaan myös Tangomarkkinoiden valmennusten sekä musiikkiluokkien ja musiikkilukion pääsykoevalmennusten parissa.

Tunneillemme voit ilmoittautua myös kesken lukukauden ja tunneilla on mahdollista käydä myös kesän aikana.                         Käytössämme on maksuton 30min.mittainen tutustumistunti uusille oppilaille!

Tervetuloa soittamaan ja laulamaan kanssamme!

Syyslukukautemme on käynnistynyt!

Tuntien sopiminen nykyisten oppilaiden kanssa on kevään ilmoittautumisten perusteella jo hyvällä mallilla.Uusille oppilaile tarjoamme maksuttoman 30min.mittaisen tutustumistunnin.Käytössämme on kuukausilaskutus, mikä mahdollistaa tuntien aloittamisen Sinulle sopivana ajankohtana.

Syksyn konserttitarjontamme pitää sisällään niin elokuvamusiikin konsertin, perinteisen musiikkikoulumme joulukonsertin Raision kaupungintalolla kuin muitakin esiintymisiä, erityisesti joulun aikaan.

Tervetuloa jatkamaan musiikkiopintojasi tai aloittamaan uusi harrastus!

Ilmoittautuminen syksyn 2019 soitto-ja laulutunneille on käynnissä!

Musiikkikoulussamme voit aloittaa tunnit myös kesken lukukautta.Käytössämme on kuukausilaskutus ja laskutamme vain toteutuneet tunnit.Koulumme on avoinna myös kesäkuukausina, joten uuden harrastuksen voi aloittaa myös silloin.

Tarjoamme uusille oppilaille maksuttoman 30min.mittaisen tutustumistunnin!

Nykyiset oppilaamme ilmoittautuvat syyslukukauden 2019 tunneille toukokuun loppuun mennessä.Mikäli olet innokas aloittamaan soitto- / laulutunnit musiikkikoulussamme, kannattaa oppilaspaikkoja tiedustella hyvissä ajoin ennen kesäloman alkua.

Sinä olet minun- lauluja rakkaudesta-konsertti

Musiikkikoulu Mäkikalli järjestää sunnuntaina 24.3.2019 klo 14.00 Raision kaupungintalolla konsertin, jossa kuulla niin uusia kuin ikivihreitäkin rakkaudesta kertovia lauluja.

Konsertissa esiintyy musiikkikoulu Mäkikallin lauluoppilaita ja säestyksistä vastaavat Jenni ja Seppo Mäkikalli.

Konserttiin on vapaa pääsy! Väliajalla buffetti.

Lämpimästi tervetuloa!

Junnu Vainion sävelin-viihdekonsertti

Musiikkikoulu Mäkikalli järjestää viihdekonsertin,jossa kuullaan musiikkikoulun oppilaiden tulkitsemina Junnu Vainion sävellyksiä ja sanoituksia.

Konsertti pidetään sunnuntaina 28.10.2018 klo 14.00 Raision kaupungintalolla. Konserttiin on vapaa pääsy! Konsertin väliajalla on buffetti.

Lämpimästi tervetuloa!

Syyslukukautemme on käynnistynyt!

Olemme palanneet opetustuntien pariin ja soitto-ja laulutuntien lisäksi käynnissä ovat myös Idols ja The Voice of Finland-valmennukset!   Uusille oppilaille tarjoamme maksuttoman 30min.mittaisen tutustumistunnin.Tervetuloa aloittamaan tai jatkamaan musiikkiharrastustasi!

Musiikkikoulumme kevätkonsertti su 27.5.2018

Musiikkikoulumme perinteinen kevätkonsertti pidetään su 27.5.2018 klo 14.00, Raision kuapungintalolla.

Konsertissa esiintyy soitto-ja lauluoppilaitamme,lapsista aikuisiin.

Konsertin jälkeen on kahvi-ja mehutarjoilu.

Konserttiin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita! Konsertissamme ei ole sissänpääsymaksua.

Ilmoittautuminen lukukauden 2018-2019 tunneille on alkanut!

Tarjoamme maksuttoman 30min.mittaisen tutustumistunnin uusille oppilaille.Koulumme on avoinna myös kesäkuukausina, joten voit tulla tutustumistunnille myös kesälomalla.

Musiikintäyteistä alkanutta vuotta 2018!

Palaamme opetustuntien pariin keskiviikkona 3.1.2018.Kevätlukukaudella on monipuolisten opetustuntien lisäksi tiedossa mm. laulukilpailuiden valmennuksia sekä aikuisoppilaittemme oma konsertti. Musiikkikoulumme kevätkonsertti pidetään toukokuussa.

Musiikkikoulumme joulukonsertti su 3.12.2017 Raision kaupungintalolla

Musiikkikoulumme perinteinen joulukonsertti pidetään sunnuntaina 3.12.2017 klo 14.30 Raision kaupungintalolla.Konsertissa esiintyy Jenni ja Seppo Mäkikallin laulu-ja soitto-oppilaita.Konsertin jälkeen on kahvi-ja mehutarjoilu.Konserttiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Musiikkikoulumme on avoinna myös kesäkuukausina

Tervetuloa soitto-ja laulutunneille myös kesäkuukausina.Tarjoamme uusille oppilaille maksuttoman 30min.mittaisen tutustumistunnin.Tutustumistunti on henkilökohtainen soitto-/laulutunti, eikä tunnille osallistuminen sido harrastuksen aloittamiseen.Voit tiedustella aikoja: jenni@sjoroos.fi

Musiikintäyteistä kesää!

Musiikkikoulu Mäkikallin kevätkonsertti Raision kaupungintalolla

28.5.2017 klo 14.00. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Syksyn tunneille ilmoittautuminen on käynnissä

Koulumme on avoinna myös kesäkuukausina.Uusille oppilaille maksuton tutustumistunti ( 30min.).

Lauluoppilaita esiintymässä Omaishoitokeskuksessa

7.6.2017 Lauluoppilaita esiintymässä Omaishoitokeskuksessa,Turussa.