+358445010075 jenni@sjoroos.fi

Ajankohtaista

Täältä löydät kaikki ajankohtaiset juttumme!

Syksyn tunneille ilmoittautuminen on käynnissä!

Musiikintäyteistä uutta vuotta 2020!

Uusi vuosi tuo mukanaan paitsi musisointia soitto- ja laulutuntien merkeissä myös monenlaisia esiintymistilaisuuksia oppilaillemme!                 Maaliskuussa toteutamme Tangokonsertin Raision kaupungintalolla, toukokuussa kaupungintalo on täynnä soittoa ja laulua kun konsertoimme siellä musiikkikoulumme kevätkonsertin merkeissä.Kesäkuussa suuntaamme esiintymään Omaishoitokeskuksen kesäjuhlaan.

Kevään aikana ahkeroidaan myös Tangomarkkinoiden valmennusten sekä musiikkiluokkien ja musiikkilukion pääsykoevalmennusten parissa.

Tunneillemme voit ilmoittautua myös kesken lukukauden ja tunneilla on mahdollista käydä myös kesän aikana.                         Käytössämme on maksuton 30min.mittainen tutustumistunti uusille oppilaille!

Tervetuloa soittamaan ja laulamaan kanssamme!

Syyslukukautemme on käynnistynyt!

Tuntien sopiminen nykyisten oppilaiden kanssa on kevään ilmoittautumisten perusteella jo hyvällä mallilla.Uusille oppilaile tarjoamme maksuttoman 30min.mittaisen tutustumistunnin.Käytössämme on kuukausilaskutus, mikä mahdollistaa tuntien aloittamisen Sinulle sopivana ajankohtana.

Syksyn konserttitarjontamme pitää sisällään niin elokuvamusiikin konsertin, perinteisen musiikkikoulumme joulukonsertin Raision kaupungintalolla kuin muitakin esiintymisiä, erityisesti joulun aikaan.

Tervetuloa jatkamaan musiikkiopintojasi tai aloittamaan uusi harrastus!

Ilmoittautuminen syksyn 2019 soitto-ja laulutunneille on käynnissä!

Musiikkikoulussamme voit aloittaa tunnit myös kesken lukukautta.Käytössämme on kuukausilaskutus ja laskutamme vain toteutuneet tunnit.Koulumme on avoinna myös kesäkuukausina, joten uuden harrastuksen voi aloittaa myös silloin.

Tarjoamme uusille oppilaille maksuttoman 30min.mittaisen tutustumistunnin!

Nykyiset oppilaamme ilmoittautuvat syyslukukauden 2019 tunneille toukokuun loppuun mennessä.Mikäli olet innokas aloittamaan soitto- / laulutunnit musiikkikoulussamme, kannattaa oppilaspaikkoja tiedustella hyvissä ajoin ennen kesäloman alkua.

 

Sinä olet minun- lauluja rakkaudesta-konsertti

Musiikkikoulu Mäkikalli järjestää sunnuntaina 24.3.2019 klo 14.00 Raision kaupungintalolla konsertin, jossa kuulla niin uusia kuin ikivihreitäkin rakkaudesta kertovia lauluja.

Konsertissa esiintyy musiikkikoulu Mäkikallin lauluoppilaita ja säestyksistä vastaavat Jenni ja Seppo Mäkikalli.

Konserttiin on vapaa pääsy! Väliajalla buffetti.

Lämpimästi tervetuloa!

Junnu Vainion sävelin-viihdekonsertti

Musiikkikoulu Mäkikalli järjestää viihdekonsertin,jossa kuullaan musiikkikoulun oppilaiden tulkitsemina Junnu Vainion sävellyksiä ja sanoituksia.

Konsertti pidetään sunnuntaina 28.10.2018 klo 14.00 Raision kaupungintalolla. Konserttiin on vapaa pääsy! Konsertin väliajalla on buffetti.

Lämpimästi tervetuloa!

Syyslukukautemme on käynnistynyt!

Olemme palanneet opetustuntien pariin ja soitto-ja laulutuntien lisäksi käynnissä ovat myös Idols ja The Voice of Finland-valmennukset!   Uusille oppilaille tarjoamme maksuttoman 30min.mittaisen tutustumistunnin.Tervetuloa aloittamaan tai jatkamaan musiikkiharrastustasi!

 

Musiikkikoulumme kevätkonsertti su 27.5.2018

Musiikkikoulumme perinteinen kevätkonsertti pidetään su 27.5.2018 klo 14.00, Raision kuapungintalolla.

Konsertissa esiintyy soitto-ja lauluoppilaitamme,lapsista aikuisiin.

Konsertin jälkeen on kahvi-ja mehutarjoilu.

Konserttiin ovat kaikki lämpimästi tervetulleita! Konsertissamme ei ole sissänpääsymaksua.

Ilmoittautuminen lukukauden 2018-2019 tunneille on alkanut!

Tarjoamme maksuttoman 30min.mittaisen tutustumistunnin uusille oppilaille.Koulumme on avoinna myös kesäkuukausina, joten voit tulla tutustumistunnille myös kesälomalla.

 

Musiikintäyteistä alkanutta vuotta 2018!

Palaamme opetustuntien pariin keskiviikkona 3.1.2018.Kevätlukukaudella on monipuolisten opetustuntien lisäksi tiedossa mm. laulukilpailuiden valmennuksia sekä aikuisoppilaittemme oma konsertti. Musiikkikoulumme kevätkonsertti pidetään toukokuussa.

Musiikkikoulumme joulukonsertti su 3.12.2017 Raision kaupungintalolla

Musiikkikoulumme perinteinen joulukonsertti pidetään sunnuntaina 3.12.2017 klo 14.30 Raision kaupungintalolla.Konsertissa esiintyy Jenni ja Seppo Mäkikallin laulu-ja soitto-oppilaita.Konsertin jälkeen on kahvi-ja mehutarjoilu.Konserttiin on vapaa pääsy. Tervetuloa!

Musiikkikoulumme on avoinna myös kesäkuukausina

Tervetuloa soitto-ja laulutunneille myös kesäkuukausina.Tarjoamme uusille oppilaille maksuttoman 30min.mittaisen tutustumistunnin.Tutustumistunti on henkilökohtainen soitto-/laulutunti, eikä tunnille osallistuminen sido harrastuksen aloittamiseen.Voit tiedustella aikoja: jenni@sjoroos.fi

Musiikintäyteistä kesää!

Musiikkikoulu Mäkikallin kevätkonsertti Raision kaupungintalolla

28.5.2017 klo 14.00. Vapaa pääsy. Tervetuloa!

Syksyn tunneille ilmoittautuminen on käynnissä

Koulumme on avoinna myös kesäkuukausina.Uusille oppilaille maksuton tutustumistunti ( 30min.).

Lauluoppilaita esiintymässä Omaishoitokeskuksessa

7.6.2017 Lauluoppilaita esiintymässä Omaishoitokeskuksessa,Turussa.